Au trecut cateva zile de cand impreuna cu niste prieteni ,impatimiti si mari iubitori ai marcii ARO ,din Constanta,Brasov,Bucuresti si Valea Jiului am parcurs un traseu de mare frumusete :Baia de Fier,Novaci,valea Gilortului,valea Dalbanului ,urcare la Ranca , Vf.Papusa,Vf. Cioara ,coborare in valea Galbenului ,Baia de Fier.
Prima parte a traseului nu a fost dificila,probleme le aparand dupa ce am intrat/urcat in spatele vf.Papusa.Aici vremea s-a schimbat in 10 minute ,trecand de la vara la iarna,cu vant de 90 km/h si -3 grade celsius-cel putin asa aratau aparatele de pe un Mercedes G care a tinut mortis sa mearga alaturi de noi .
Aventura a fost coplesitoare pentru cei care au participat prima oara si destul de dura pentru cei care mai aveau la activ cateva iesiri de acest gen.
Cert este ca seara cand ne-am adunat la masa si fantasmele si temerile disparusera -nu si adrenalina ,toti si toate doreau o noua iesire .Pentru cei doresc mai multe informatii
http://www.aro-mania.ro/viewtopic.php?f=8&t=106Traseul parcurs a fost cel din harta